Range Rover Velar

Range Rover Velar

AVANTGARDISTISKA RANGE ROVER. FINNS NU ÄVEN SOM LADDHYBRID.
BYGG DIN EGEN UTFORSKA PLUG-IN HYBRID

EXTERIÖRDESIGN

En raffinerad, kraftfull front som övergår i en svepande, genomgående midjelinje och kulminerar i ett stramt och elegant avsmalnande bakparti.

Klicka för att interagera

INTERIÖRDESIGN

Försjunk i Range Rover Velar. En lugn fristad och elegant enkelhet väntar.

FÖRFINAD INTERIÖR

FÖRFINAD INTERIÖR

Framhäv din Range Rover Velar med vackra sätesmaterial som perforerat Windsor-läder, mocka eller premiumtextil.
INVÄNDIGT HANTVERK

INVÄNDIGT HANTVERK

En rad moderna dekormaterial finns för att förhöja din inredning ytterligare, så att den uppfyller även de mest krävande smaker. Dina passagerare kommer garanterat fram bekvämt efter att ha njutit av Windsor-lädersäten med karakteristiskt Cut Diamond-mönster.
DELAT ARMSTÖD

DELAT ARMSTÖD

Inuti Range Rover Velar hittar du praktiska och förfinade detaljer som helt enkelt är vettiga, till exempel dubbla skjutbara armstöd som fungerar oberoende av varandra. Du behöver bara justera, luta dig tillbaka och koppla av.

HÖJDPUNKTER

FÖRFINING OCH LYX

FÖRFINING OCH LYX

I Range Rover Velar kombineras modern lyx med hyllad förfining så att kan njuta av varje resa.
TEKNIK

TEKNIK

Hitta snabbt det du söker utan att gå vilse i menyer, skärmbilder och dolda funktioner. Range Rover Velars nya infotainmentsystem har ett intuitivt pekskärmsgränssnitt för ökad effektivitet och mer nöje.
PRESTANDA

PRESTANDA

Det finns en motor för dig – med allt från kraft och ren körglädje till bränsleekonomi och förfining. Hela vårt sortiment har stopp/start-teknik, och dessutom finns ett antal bensin- och dieselmotorer som är utrustade med mildhybridteknik (MHEV).

VÄLJ DIN MODELL

Upptäck din ideala Range Rover Velar.

RANGE ROVER VELAR 

RANGE ROVER VELAR 

Range Rover Velar leads the way in reductive design. Clean, elegant and distinctive, the vehicle has a striking, contemporary presence. Refined power and effortless elegance combine with exquisite effect in this outstanding example of contemporary automotive design.
RANGE ROVER VELAR S

RANGE ROVER VELAR S

Combining unparalleled refinement with modernist design, Range Rover Velar S comes with Premium LED headlights with signature Daytime Running Lights, Perforated grained leather seat facings and all the flexibility of the Online Pack with Data Plan*.
RANGE ROVER VELAR SE

RANGE ROVER VELAR SE

Suverän design, nu ännu bättre. Toppmoderna Range Rover Velar SE rullar på 20-tumsfälgar ”Style 7014” i blank sparkle silver och erbjuder extra trygghet med dödvinkelassistentspaket och adaptiv farthållare.
RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC S

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC S

Range Rover Velar R‑Dynamic har en ändamålsenlig framtoning med Burnished Copper på stötfångardekorerna samt luftutsläppen i motorhuven och på sidorna, vilket bidrar starkt till bilens sofistikerade, moderna utseende. Emblemet på motorhuven, skriften på bakluckan samt grillen har en finish i Shadow Atlas.
RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC SE

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC SE

Range Rover Velar R-Dynamic SE utstrålar kraft och förfining. Med 20-tumsfälgar ”Style 1032” i matt mörkgrått och LED-strålkastare med matrix-teknik och karakteristiska varselljus är det omöjligt att inte stirra. Du hittar även smarta funktioner som t.ex. dödvinkelassistentspaketet.
RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC HSE

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC HSE

Förstärk kombinationen av stil och substans med Range Rover Velar R-Dynamic HSE. Attraktiva detaljer som 21-tumsfälgar ”Style 5109” i matt mörkgrått och säten med perforerat Windsor-läder samsas med ett MeridianTM 3D-surroundljudsystem och funktionerna i Driver Assist-paketet.
RANGE ROVER VELAR EDITION

RANGE ROVER VELAR EDITION

Range Rover Velar Edition, som redan är känd för sitt avantgardistiska utseende, tar detta ännu längre. Det skjutbara panoramataket, det svarta kontrasterande taket och de svarta detaljerna representerar progressiv design på en ny nivå och kompletteras perfekt av svarta 20-tumsfälgar. Finns i en mängd olika exteriörfärger och lacker.

LADDHYBRID

Utrustad med en 4-cylindrig 2,0 Si4-bensinmotor på 300 hk och en elmotor på 143 hk (105 kW) samt fyrhjulsdrift. tekniken bakom den blir smartare och mer hållbar varje dag.

Visa WLTP-värden
Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värdena för CO2, bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad väg.


*Regler för ”fair use” (skäligt bruk) kan gälla. 1 års prenumeration ingår och denna kan förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare.

Meridian är ett registrerat varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd. Trifield och enheten med "tre fält" är ett varumärke som tillhör Trifield Productions Ltd.

Observera att standardutrustning eventuellt byts ut om alternativa klädsel- och dekornivåer väljs. Standardutrustningen kan också variera beroende på motorvariant och växellåda.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.

Utrustning i bilen ska användas av förare endast då detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.

Funktioner, tillval, tredjepartstjänster och deras tillgänglighet för Pivi och InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Land Rover-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Vissa funktioner är kopplade till abonnemang som måste förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av programuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval.