DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

DEN MÅNGSIDIGA KOMPAKTA SUV:EN.
FINNS NU ÄVEN SOM PLUG-IN HYBRID.
Hitta i Lager

EXTERIÖRDESIGN

Discovery Sport är en djärv tolkning av Discoverys DNA.

Klicka för att interagera

INTERIÖRDESIGN

Kupén i Discovery Sport är precis så mångsidig som ditt liv kräver att den ska vara.

PREMIUMMATERIAL

PREMIUMMATERIAL

Det finns ett brett utbud av färgställningar och sätesmaterial – inklusive icke-läder – att välja mellan för att tillgodose alla smaker. Välj mellan fem olika dekoralternativ för att skräddarsy interiören ytterligare.
AVKOPPLANDE SÄTEN

AVKOPPLANDE SÄTEN

Sätena i Discovery Sport både ser fantastiska ut och känns bra, och med möjligheten att skjuta och fälla sätena i andra sätesraden är sätesanvändningen flexiblare än någonsin. Sjunk ner i ditt val av DuoLeather, Windsor-läder eller Luxtec och mocka, och beundra detaljnoggrannheten i materialen.
INTELLIGENT FÖRVARING

INTELLIGENT FÖRVARING

Vare sig det gäller shopping, bagage eller hela lagets sportutrustning, så har det bakre klassledande lastutrymmet plats för allt du behöver. Smarta förvaringslösningar runt om i kupén rymmer alla dina småprylar.

HÖJDPUNKTER

MÅNGSIDIGHET

MÅNGSIDIGHET

Med fokus på mångsidighet har inredningen utformats med en dynamisk 5+2-sätesprofil för att klara utmaningarna med en aktiv livsstil.
TEKNIK

TEKNIK

Hitta snabbt det du söker utan att ödsla tid i olika menyer. Infotainmentsystemet Pivi Pro1 i Discovery Sport har ett intuitivt pekskärmsgränssnitt för ökad effektivitet och nöje.
KOMPETENS

KOMPETENS

Discovery Sports berömda kompetens innebär att den enkelt kan uppfylla de tuffaste kraven. Discovery Sport levererar i alla lägen, vare sig det gäller dragkapacitet eller smidig terrängkörningsförmåga.

VÄLJ DIN MODELL

Upptäck en mångsidig kombination av design, prestanda och teknik.

DISCOVERY SPORT SE

DISCOVERY SPORT SE


Med allt från premium LED-strålkastare med karaktäristiska varselljus till MeridianTM ljudsystem, dödvinkelassistentpaket och adaptiv farthållare erbjuder Discovery Sport SE en optimerad körupplevelse.
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC SE

DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC SE

Från 658 900 kr
Discovery Sport R-Dynamic SE bidrar med ännu mer individualitet, genom unika designdetaljer både in- och utvändigt, ett MeridianTM ljudsystem och dödvinkelassistentpaket.
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC HSE

DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC HSE

Från 716 900 kr
Utöver standardutrustningen i Discovery Sport R-Dynamic omfattar HSE även 20-tums diamantsvarvade fälgar med blank mörkgrå kontrast samt flexibla Windsor-lädersäten med elektrisk 14-vägsinställning och minne.

FINNS SOM PLUG-IN HYBRID

Discovery Sport som plug-in hybrid erbjuder helt elektriskt körning utan avgasutsläpp och kan laddas med hjälp av en DC-snabbladdare, vilket gör den perfekt för såväl stadspendling som familjeäventyr.

††Visa WLTP-värden

Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värdena för CO2, bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, fälgval, monterade tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad rutt.

1Uppkopplad navigation kräver förlängning av abonnemanget enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare.
2Regler för "fair use" (skäligt bruk) kan gälla. 1 års prenumeration ingår och denna kan förlängas efter startperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare.

Meridian är ett registrerat varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd. Trifield och enheten med tre fält är ett varumärke som tillhör Trifield Productions Ltd.