ÄGANDE

ÄGANDE

ÄGANDE

Land Rover är lika dynamiska som vårt namn och vår logotyp antyder. Vi har alltid trott att bilen är det närmaste vi någonsin kommer att skapa något levande. Ta reda på mer om vårt prisbelönta tillvägagångssätt för bildesign och tillverkning som gör våra modeller lika livfulla som du.

SERVICE, UNDERHÅLL & REPARATIONER

SERVICE, UNDERHÅLL & REPARATIONER

Endast Land Rover Serviceverkstäder uppfyller våra stränga kvalitetsstandarder för säkerställande av ett fullgott skydd av din nya bil och dess garanti.
VÄGASSISTANS

VÄGASSISTANS

Land Rover Assistans är ett omfattande assistansprogram speciellt framtaget för att erbjuda Land Rover-förare fullständig trygghet.
GARANTIER

GARANTIER

Din nya Land Rover har 5 års garanti, oavsett körsträcka. Fortsätt känna lugn och ro med utökade garantier och specialerbjudanden.

Boka verkstadstid

Boka din nästa verkstadstid här, snabbt och enkelt. Vi erbjuder många tjänster, priser och platsalternativ som gör servicebokningen snabb och enkel.
TILLBEHÖR

TILLBEHÖR

Anpassa din Land Rovver med ett brett utbud av tillbehör speciellt utformade för ditt fordon.
LAND ROVER KOLLEKTION

LAND ROVER KOLLEKTION

Vårt exklusiva sortiment av lyxiga kläder, accessoarer och presentartiklar har inspirerats av våra bilar och deras design.

INCONTROL

Land Rover InControl är en rad tjänster och applikationer som kopplar upp dig till din bil och sömlöst och säkert förbinder dig med världen utanför.